Məlumatların silinməsi

Instagram, Facebook, WhatsApp, Telegram və ya e-poçt hesabınızı TTMO AI-a qoşmusunuzsa, məlumatlarınızı istənilən vaxt sildirə bilərsiniz.

  1. Kabinet → İnteqrasiyalar bölməsində kanalın yanındakı "Kanalı ayır" düyməsini basın — giriş açarları dərhal silinir.
  2. Bütün söhbətlərin və hesab məlumatlarının silinməsi üçün info@ttmo.az ünvanına qeydiyyat e-poçtunuzdan yazın.
  3. Sorğunuz 30 gün ərzində icra olunur və nəticə barədə sizə məlumat veririk.

Məxfilik siyasəti